ROFMEX 2019

Se lanseaza a treia editie a

ROFMEX – ROMANIAN FACILITY MANAGEMENT EXPERIENCE DAYS

19-20 noiembrie 2019 • Ramada Bucharest Parc, Bucuresti

Conceput si organizat de ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management ca un eveniment B2B anual, ROFMEX este, la nivelul regiunii central si est-europene, unul dintre cele mai cunoscute evenimente dedicate domeniilor workplace, property si facility management – domenii ce integreaza toate activitatile de administrare, operare si mentenanta a mediului construit.

Timp de doua zile pline de evenimente profesionale concepute sub sloganul People, Performance, Professionalism, participantii vor putea interactiona in cadrul expozitiei specializate, a conferintei internationale, a seriei de cursuri si workshopuri si – nu in ultimul rand – a Galei Premiilor ROFMA pentru Industria de Workplace si Facility Management din Romania.

ROFMA celebreaza succesul celor mai valoroase organizatii si celor mai buni profesionisti din industrie

Incepand cu acest an, ROFMEX devine gazda Galei Premiilor ROFMA. Castigatorii acestor premii vor fi organizatiile si persoanele care se identifica in cea mai mare masura cu viziunea si obiectivele ROFMA de dezvoltare si profesionalizare a domeniului de workplace si facility management, pornind de la educatia continua, servicii de calitate, sustenabilitate si etica in afaceri.

„Premiile acordate au menirea de a crea si o baza nationala de best practices ce poate fi accesata de catre beneficiari: proprietari de cladiri, dezvoltatori, corporatii, administratie publica sau alte organizatii interesate.” – Cristian Vasiliu, director general ROFMA.

Dezvoltati competente in workplace, property si facility management prin programul ROFMA de educare continua si certificare

Prin conferinta internationala si cursurile certificate ROFMA, ROFMEX 2019 pune la dispozitie un mediu prielnic de networking si diseminare de know-how. Participantii la aceste evenimente vor primi certificate valabile in cadrul programului educational de invatare continua dezvoltat de ROFMA.

Pe 19 noiembrie, Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management aduce in discutie urmatoarele teme:

  • Starea FM. De la schimbul generational la sansele oferite de PropTech
  • FM-ul operational inteligent. Cum sa imbini armonios tehnologiile si managementul oamenilor pentru a obtine servicii de calitate.
  • Workplace & Facility Management Strategic. Necesitate si oportunitate pentru corporate facility manageri si corporate real estate manageri.

La finalul conferintei, panelul de dezbatere intre proprietari si dezvoltatori, property manageri si facility manageri va incerca sa aduca raspunsuri la intrebarea: Vedem aceleasi oportunitati si amenintari in piata locala de workplace si facility management?

Printre speakerii care au confirmat prezenta se numara Jos Duchamps, Managing Director PROCOS Group, Belgia, Yvet Brummelhuis si Sanne Anvelink, coproprietare The World of YES, Olanda, Laura Popa, Vice President Logistics Genpact, Alexander Athanassoulas, CEO STIRIXIS Group, Grecia. Tehnologii de ultima ora in domeniile digitalizarii si eficientizarii energetice vor fi prezentate de Martin Sembach, Director of Strategic Business Development GoGaS, Germania, si de Yishai Hatzir, Director of Development & Operation Step Hear, Israel.

Pe 20 noiembrie, ROFMEX 2019 gazduieste o suita de cursuri certificate ROFMA:

Pe cine veti intalni la ROFMEX 2019

Cea mai mare comunitate romaneasca de specialisti in domeniile workplace, property si facility management va fi prezenta la eveniment: facility manageri (corporate, industrial, service providers); reprezentanti ai structurilor administrative, de achizitii si logistica; property manageri; dezvoltatori si proprietari de cladiri; producatori, importatori si distribuitori de echipamente, produse, tehnologii si solutii; furnizori de servicii; companii care gestioneaza mari portofolii de cladiri; organizatii interesate in externalizarea si/sau internalizarea serviciilor; societati comerciale interesate de recrutarea si formarea specialistilor; consultanti; cadre didactice universitare; arhitecti; ingineri; tehnicieni; coordonatori de echipe; traineri autorizati; specialisti in resurse umane; reprezentanti ai autoritatilor publice, dar si ai organizatiilor neguvernamentale; studenti si, nu in ultimul rand, jurnalisti de specialitate.

Tematica ROFMEX 2019

Acopera toata gama de servicii si de solutii necesare asigurarii unui business performant, precum sisteme de acces, securitate, instalatii utilitare si climatizare, solutii IT&C si automatizari, servicii de curatenie, gestiunea deseurilor si a daunatorilor, amenajare peisagera, reciclare, conversia imobilelor existente in cladiri verzi, receptie si catering, fleet management, workplace management, asset & property management etc.

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact