ROFMEX 2023

14-15 noiembrie, Ramada Bucharest Parc

Pe 14-15 noiembrie, ROFMA – Asociația Română de Workplace și Facility Management vă invită să participați la a 5-a ediție a celui mai important eveniment al anului din domeniile workplace, property și facility management: ROFMEX 2023.

De ce să participați la ROFMEX 2023
1. Evenimentul este o platformă ideală de promovare, atât pentru furnizorii de echipamente, produse, tehnologii și servicii, cât și pentru beneficiarii acestora.

2. ROFMEX 2023 oferă modalitatea profesionistă și eficientă de networking și diseminare de know-how, prin dezbateri ce vizează tendințe în domeniu, analize de benchmarking, cercetare în FM.

3. Accesați mediul prielnic de educare continuă și certificare a specialiștilor în facility, property și workplace management.

Ce se întâmplă la ROFMEX 2023
14 noiembrie
  • Conferința Internațională ROFMEX 2023
  • Adunarea Generală a Acționarilor ROFMA
  • Gala Premiilor ROFMA pentru Transformare Digitală
  • ROFMA Drinks & Talks. End of the Year Party

15 noiembrie
Vizite de documentare și demonstrații interactive la Cleaning360 - Training & Experience Center și Hotspot Skyhub, Orhideea Tower.

TARIFE DE PARTICIPARE


Înscrierile și plățile se fac pe platforma online de înregistrare și management eveniment MyConnector.

INSCRIETI-VA AICI!


Workplace, property și facility managementul se află în centrul unei transformări extraordinare a mediului de afaceri, conducând lumea construită către un viitor mai sigur, mai inteligent, mai durabil și mai favorabil incluziunii. Fiți alături de noi pentru a deveni motorul acestei schimbări!

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact