Sunt alaturi de noi inca de la inceput si ne sustin in eforturile noastre de a va oferi un eveniment premium. Le multumim!

Parteneri principali

MT&T Property and Facility Management a fost înființată în anul 2000 pentru a oferi produse și servicii integrate pentru toate tipurile de proprietăți din regiunea ECE. În 2016, MT&T Property Management a fost achiziționată de compania Atalian Global Services și a devenit, sub numele Atalian, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de facility management din România. Astăzi, Atalian gestionează peste 40 de proprietăți, în valoare totală de aproximativ 2 milioane mp, în diverse sectoare imobiliare: clădiri de birouri, retail, rezidențial și industrial.

Pyronova este o organizație specializată în protecția împotriva incendiilor, acoperind cele mai noi tehnologii, în conformitate cu standardele internaționale VdS, FM Global, NFPA, prin proiectare proprie, execuție și furnizare de servicii, pe întreg teritoriul Europei. Filozofia de bază a companiei se axează pe abordarea fiecărui client în mod individual și de a oferi o soluție inovatoare, de înaltă calitate și fiabile, care să îndeplinească toate solicitările și să se potrivească cel mai bine modelului de afaceri și scopului clientului.
Robotic Cleaning Solutions comercializează echipamente robotice de uz profesional pentru curățenie și servire puse în mișcare de tehnologii de navigație autonomă de ultima generație, oferind simultan suportul tehnic necesar pentru utilizarea optimă a acestora. Distribuie în România un număr important de brand-uri cu notorietate în producția de roboți colaboratori (coboți) destinați zonei de servicii, printre care: SoftBankRobotics, IceCobotics, Gausium, KeenonRobotics, Fieldbots.

Parteneri

Archibus Solution Center Romania este lider de piață în domeniul soluțiilor software integrate de real-estate și facility management, acoperind cerințele de management al portofoliului de clădiri și al spațiului de lucru, al activelor, serviciilor și activităților de FM, al urmăririi și optimizării contractelor de închiriere a spațiilor, al recepției clădirii și al Cărții Tehnice, precum și al datelor de tip BIM, AutoCAD, GID sau BMS. Se adresează atât furnizorilor de servicii FM, cât și corporate facility managerilor, sectorului privat, dar și instituțiilor publice.
B+N este unul dintre cei mai importanți furnizori la nivel european de servicii destinate locațiilor, activând în 6 țări și implicând peste 18.000 de angajați. Cu o experiență pe piață de peste 15 ani, B+N a devenit un furnizor important în piața economică din România odată cu preluarea acțiunilor companiei ISS. Implicarea într-un domeniu în continuă dezvoltare a generat o creștere constantă a personalului B+N, la peste 1000 de angajați în 2021. Dimensiunile organizației și sistemul de funcționare permit definirea exacta a echipei și resurselor necesare pentru a răspunde solicitărilor: single service, multi service și servicii integrate.

BSS

BSS – Building Support Services și-a dobândit o recunoaștere la nivel național bazată pe calitatea serviciilor integrate de property și facility management pe toate segmentele sectorului imobiliar: spații de birouri, logistice, industriale, comerciale și rezidențiale. Administrarea și operarea clădirilor de către BSS reprezintă soluția optimă pentru reducerea costurilor operaționale prin controlul strict al bugetelor, reducerea cheltuielilor de regie și de personal, reacție rapidă și competentă în situații de urgență.
Înființată în 1992, Coral Construct și-a început activitatea ca furnizor de servicii de construcții. De atunci, compania s-a dezvoltat în mod activ și și-a diversificat activitățile, oferind în prezent o gamă completă de servicii în domeniile property și facility management, gestionării eficiente a energiei, consultanței în construcții și protecției împotriva incendiilor. Compania este devotată spiritului de parteneriat bazat pe respect reciproc, iar respectarea acestui principiu a dus la succesul organizației, la construirea unei structuri interne puternice și la o poziție stabilă pe piață.

În calitate de companie lider la nivel mondial în domeniul igienă și sănătății, compania Essity îmbunătățește starea de bine prin produse inovatoare și sustenabile, contrinuind la un viitor mai sănătos pentru noi toți.

Premiile ROFMA pentru transformare digitală în mediul construit, oferite cu sprijinul

BMF Grup este înființată în 2013, în prezent lider în furnizarea de servicii integrate de facility management pentru toate tipurile de clădiri: centre comerciale, birouri, platforme logistice, magazine multibrand, ansambluri rezidențiale, locații bancare, ce acoperă întreg teritoriul României prin personal propriu. Serviciile de FM prestate vizează toate serviciile necesare întreținerii unei clădiri: servicii de administrare, construcții și amenajări interioare, mentenanță multi-tehnică și revizii specializate, curățenie, pază și securitate, pompieri și paramedici, întreținere spații verzi, deszăpezire, situații de urgență, prevenirea și stingerea incendiilor, tehnologie inteligentă.

Robotic Cleaning Solutions comercializează echipamente robotice de uz profesional pentru curățenie și servire puse în mișcare de tehnologii de navigație autonomă de ultima generație, oferind simultan suportul tehnic necesar pentru utilizarea optimă a acestora. Distribuie în România un număr important de brand-uri cu notorietate în producția de roboți colaboratori (coboți) destinați zonei de servicii, printre care: SoftBankRobotics, IceCobotics, Gausium, KeenonRobotics, Fieldbots.

Cocktail oferit de

Cardinal Events este o companie ce pune accentul pe creativitate și experiență personalizată, oferindu-le clienților un serviciu unic de catering, planificare și consultanță pentru a crea împreună experiențe frumoase și memorabile. Cardinal Events este un sub-brand al DeliGroup.

Degustare comparativă – spumantele Europei Experiență oferită de

Tenrom este unul dintre liderii pe piața vânzărilor, închirierilor și service-ului echipamentelor de curățenie profesională indoor și outdoor din România: echipamente pentru spălat pardoseli, pentru curățarea mochetelor, aspiratoare profesionale și industriale, monodiscuri, aspiratoare industriale, utilaje de măturat etc. Dispune de patru puncte de service cu care acoperă întreg teritoriul României și de un centru de recondiționare echipamente de curățenie Tennant. Portofoliul este compus din branduri de top precum Tennant.

Partener wellbeing

Echipa Educația Vederii este formată din optometriști, kinetoterapeuți și nutriționiști. Cu o experiență de peste 13 ani, Educația Vederii susține grupuri de practică a exercițiilor oculare cu scopul de a îmbunătăți comportamentul vizual pentru momentele în care se lucrează în fața ecranelor, dispozitivelor electronice și nu numai.

Cu sprijinul

Hotspot Skyhub este noul spațiu de birouri flexibile Hotspot. Situat la ultimele etaje ale Orhideea Towers, Skyhub oferă o vedere impresionantă de 360 de grade asupra orașului, iar locația este ideal conectată la transportul public și infrastructura rutieră. Conceptul reprezintă o schimbare importantă în viziunea birourilor flexibile din România, concentrându-se pe aspecte precum sustenabilitatea și ergonomia.

Training & Experience Centre. Centrul de instruire, specializare și dezvoltare a sistemelor personalizate de curățenie profesională Cleaning 360° are ca principală misiune implementarea în piața românească de facility management a sistemelor moderne și sustenabile de curățenie profesională indoor și outdoor, ușor de monitorizat și de îmbunătățit în timp, cu consumuri și costuri controlabile, predictibile și cu impact cât mai redus asupra mediului înconjurător.

Parteneri instituționali

Parteneri media

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact