Despre noi

Alaturati-va celui mai important eveniment de workplace, property si facility management din Europa Centrala si de Est!

La nivelul regiunii central si est europene, ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days este cel mai important eveniment dedicat domeniilor workplace, property si facility management – domenii ce integreaza toate activitatile de administrare, operare si mentenanta a mediului construit. 

Conceput ca un eveniment B2B anual, ROFMEX scoate la rampa toata gama de servicii si de solutii necesare asigurarii unui business performant in workplace, property si facility management si ofera, intr-o noua perspectiva, multiple resurse de know-how, inspiratie, oportunitati de networking si business pentru a va pozitiona ca agenti ai schimbarii si leaderi in domeniu.

 

ROFMEX 2023

Integrarea tehnologiilor avansate si provocarea AI, eficienta energetica, accentul crescut pe factorii de mediu, sociali si de guvernanta, precum si pe protocoalele de sanatate si siguranta, rezilienta activitatilor, integrarea principiilor DEI (diversitate, echitate, incluziune), perfectionarea muncii hibride in birourile post-pandemice si, nu in ultimul rand, permacriza sunt doar cateva dintre subiectele care preocupa in continuare jucatorii din mediul construit, modeland dramatic si rapid mediul de afaceri.

 

La cea de a 5-a editie a ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days vom avea ocazia sa discutam despre oportunitati, provocari si despre cum sa echilibram cererile clientilor, organizatiilor de afaceri si comunitatilor.
 

ROFMEX este orientat catre nevoile reale ale pietei

Evenimentul ofera o platforma de promovare atat pentru furnizorii de echipamente, produse, tehnologii si solutii, cat si pentru beneficiarii acestora, pe plan intern si international. In acest sens se vor organiza mese rotunde, dezbateri, se vor oferi informatii despre piata, studii si noutati in domeniile workplace management, property management si facility management.

Programul educational ROFMA

ROFMEX pune la dispozitie mediul prielnic pentru derularea programului ROFMA de educare continua si certificare a specialistilor in FM si domenii conexe, reprezentand modalitatea profesionista si eficienta de networking si diseminare de know-how prin dezbateri ce vizeaza tendinte in domeniu, analize de benchmarking, cercetare in WM & FM.

Pe cine veti intalni la ROFMEX?

Cea mai mare comunitate romaneasca de specialisti in domeniile workplace, property si facility management este prezenta la eveniment: producatori, importatori si distribuitori de echipamente, produse, tehnologii, solutii si servicii suport; furnizori de servicii; dezvoltatori si proprietari de cladiri; companii care gestioneaza mari portofolii de cladiri; organizatii interesate in externalizarea si/sau internalizarea serviciilor din aceste domenii; societati comerciale interesate de recrutarea si formarea unor specialisti; facility manageri (corporate, industrial, service providers); reprezentanti ai structurilor administrative, de achizitii si logistica; property manageri; workplace manageri; consultanti; cadre didactice universitare; arhitecti; ingineri; tehnicieni; coordonatori de echipe; traineri autorizati; specialisti in resurse umane; reprezentanti ai autoritatilor publice, dar si ai organizatiilor neguvernamentale; studenti si, nu in ultimul rand, jurnalisti de specialitate.

Astfel, businessul dumneavoastra va avea cea mai eficienta expunere catre o audienta formata dintr-un public specializat, corporate facility manageri si alti decidenti care gestioneaza bugete de milioane de euro anual.

ORGANIZATOR:
ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management si property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislative.

www.rofma.ro

 

LOCATIE:

Terra Grand Ballroom

RAMADA BUCHAREST PARK

Bd. Poligrafiei 3 - 5, sector 1, Bucuresti

O locatie multifunctionala, de traditie ca loc de desfasurare a evenimentelor ROFMA. Spatiul ideal pentru un eveniment leader in domeniul facility, property & workplace management

ramadabucharestparc.ro

 

 

ROFMEX 2022 in cifre

Structurata intr-o sesiune plenara si patru paneluri specializate, conferinta internationala organizata in cadrul ROFMEX 2022 a adunat intr-o singura zi:

 • Participanti la Conferinta Internationala: 156
 • Speakeri romanisi internationali: 30
 • Parteneri si sponsori: 15
 • Parteneri media: 12

 

 

ROFMEX 2019 in cifre

 • Participanti la Conferinta Internationala: 326
 • Speakeri romani si internationali: 32
 • Participanti la seria de cursuri certificate ROFMA: 72
 • Expozanti: 20
 • Parteneri si sponsori: 23
 • Parteneri media: 17

ROFMEX 2018 in cifre

Editia 2018 a Romanian Facility Management ExperienceDays a adus impreuna:

 • Vizitatori profesionisti: 1100
 • Speakeri romani si internationali: 32
 • Participanti la Conferinta Internationala: 210
 • Participanti la evenimentele educationale: 260
 • Parteneri si sponsori: 50
 • Parteneri media: 15

 

ROFMEX 2017 in cifre

Pe o suprafata expozitionala de 2700 mp si o zona de demonstratii de 100 mp, plus 5 sali de cursuri si conferinte, prima editie a ROFMEX a reunit:

 • Expozanti: 50
 • Vizitatori specialisti: 1200
 • Speakeri: 26
 • Participanti la Conferinta internationala: 160
 • Participanti la evenimentele educationale: 250
 • Parteneri si sponsori: 30
 • Parteneriate media: 18

„Am observat aici, la ROFMEX, o dorinta reala de a invata, de a dezvolta acest domeniu care are atat de multe oportunitati de oferit. Toata lumea poate vedea ce comunitate puternica aveti; este important s-o pastrati asa si in viitor” – Ian Ellison, cofondator 3edges Workplace Ltd. / Associate Lecturer, Sheffield Hallam University


„Am conceput un eveniment all-in one generator de oportunitati si trenduri – cel mai important de acest gen din Europa Centrala si de Est – o manifestare ce vizeaza dezvoltarea sustenabila a domeniilor workplace, property si facility management. Pornind de la succesul editiilor desfasurate in 2017 si in 2018, in acest an ne propunem sa dezvoltam ROFMEX, sporindu-i influenta asupra mediului de afaceri din regiune”, sustin organizatorii.

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact