Despre noi

Alaturati-va celui mai important eveniment de workplace, property si facility management din Europa Centrala si de Est!

ORGANIZATOR:
ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management

La nivelul regiunii central si est europene, ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days este cel mai important eveniment dedicat domeniilor workplace, property si facility management – domenii ce integreaza toate activitatile de administrare, operare si mentenanta a mediului construit. 

ROFMEX: o perspectiva integrata asupra tehnologiilor, serviciilor si produselor de ultima ora
Conceput ca un eveniment B2B anual, ROFMEX scoate la rampa toata gama de servicii si de solutii necesare asigurarii unui business performant in workplace, property si facility management, de la climatizare, instalatii sanitare, securitate la incendii, IT, fleet management, reciclare, tehnologii de securitate, sisteme de arhivare, gestiunea documentelor si servicii pentru constructie, curatenie si amenajare peisagera pana la optimizarea locurilor de munca si la conversia imobilelor existente in cladiri verzi.

Activitatea dumneavoastra se regaseste in lista domeniilor acoperite de ROFMEX?
Consultati aici tematica integrala a evenimentului.

Obiectivele principale ROFMEX sunt promovarea, educatia si diseminarea de know-how
Timp de doua zile, participantii la editia ROFMEX 2019 vor interactiona in cadrul celor cinci sectiuni componente:
1. Conferinta internationala
2. Expozitia specializata
3. Evenimentele educationale: cursuri si seminare certificate ROFMA
4. Workshopurile si prezentarile de noi produse si tehnologii
5. Gala Premiilor ROFMA pentru Industria de Workplace si Facility Management, prilej de recunoastere si celebrare a celor mai valoroase realizari si a celor mai buni profesionisti in domeniu.

ROFMEX este orientat catre nevoile reale ale pietei
Evenimentul ofera o platforma de promovare atat pentru furnizorii de echipamente, produse, tehnologii si solutii, cat si pentru beneficiarii acestora, pe plan intern si international. In acest sens se vor organiza mese rotunde, dezbateri, se vor oferi informatii despre piata, studii si noutati in domeniile workplace management, property management si facility management.

Programul educational ROFMA
ROFMEX pune la dispozitie mediul prielnic pentru derularea programului ROFMA de educare continua si certificare a specialistilor in FM si domenii conexe, reprezentand modalitatea profesionista si eficienta de networking si diseminare de know-how prin dezbateri ce vizeaza tendinte in domeniu, analize de benchmarking, cercetare in WM & FM.

Un instrument valoros oferit participantilor este acela de business matchmaking, ce permite atat expozantilor, dar mai ales vizitatorilor identificarea usoara a potentialilor parteneri, optimizarea timpului petrecut in expozitie si gestiunea eficienta a agendei de intalniri pe perioada vizitei intr-o zona special amenajata.

Pe cine veti intalni la ROFMEX?
Cea mai mare comunitate romaneasca de specialisti in domeniile workplace, property si facility management este prezenta la eveniment: producatori, importatori si distribuitori de echipamente, produse, tehnologii, solutii si servicii suport; furnizori de servicii; dezvoltatori si proprietari de cladiri; companii care gestioneaza mari portofolii de cladiri; organizatii interesate in externalizarea si/sau internalizarea serviciilor din aceste domenii; societati comerciale interesate de recrutarea si formarea unor specialisti; facility manageri (corporate, industrial, service providers); reprezentanti ai structurilor administrative, de achizitii si logistica; property manageri; workplace manageri; consultanti; cadre didactice universitare; arhitecti; ingineri; tehnicieni; coordonatori de echipe; traineri autorizati; specialisti in resurse umane; reprezentanti ai autoritatilor publice, dar si ai organizatiilor neguvernamentale; studenti si, nu in ultimul rand, jurnalisti de specialitate.

Astfel, produsele si serviciile prezentate vor avea cea mai eficienta expunere catre o audienta formata dintr-un public specializat, corporate facility manageri si alti decidenti care gestioneaza bugete de milioane de euro anual.

ROFMEX 2017 in cifre
Pe o suprafata expozitionala de 2700 mp si o zona de demonstratii de 100 mp, plus 5 sali de cursuri si conferinte, prima editie a ROFMEX a reunit:
Expozanti: 50
Vizitatori specialisti: 1200
Speakeri: 26
Participanți la Conferinta internationala: 160
Participanti la evenimentele educationale: 250
Parteneri si sponsori: 30
Parteneriate media: 18

ROFMEX 2018 in cifre
Editia 2018 a Romanian Facility Management ExperienceDays a adus impreuna: Vizitatori profesionisti: 1100
Speakeri romani si internationali: 32
Participanti la Conferinta Internationala: 210
Participanti la evenimentele educationale: 260
Parteneri si sponsori: 50
Parteneri media: 15

„Am observat aici, la ROFMEX, o dorinta reala de a invata, de a dezvolta acest domeniu care are atat de multe oportunitati de oferit. Toata lumea poate vedea ce comunitate puternica aveti; este important s-o pastrati asa si in viitor” – Ian Ellison, cofondator 3edges Workplace Ltd. / Associate Lecturer, Sheffield Hallam University

„Am conceput un eveniment all-in one generator de oportunitati si trenduri – cel mai important de acest gen din Europa Centrala si de Est – o manifestare ce vizeaza dezvoltarea sustenabila a domeniilor workplace, property si facility management. Pornind de la succesul editiilor desfasurate in 2017 si in 2018, in acest an ne propunem sa dezvoltam ROFMEX, sporindu-i influenta asupra mediului de afaceri din regiune”, sustin organizatorii.