Conferinta...

Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management – ROFMEX 2019

19 noiembrie • Bucuresti
People, Performance, Professionalism

Pe 19 noiembrie are loc Conferinta Internationala organizata de Asociatia Romana de Workplace si Facility Management in cadrul ROFMEX 2019, eveniment care isi propune sa aduca in atentia celor care activeaza sau interactioneaza cu domeniile workplace, property si facility management o analiza aprofundata a provocarilor, tendintelor, inovatiilor tehnologice si oportunitatilor din aceste domenii.

Evenimentul reuneste corporate facility manageri care gestioneaza bugete de milioane de euro anual in cadrul marilor corporatii, directori si facility manageri ai firmelor care furnizeaza servicii de facility management, reprezentanti ai departamentelor de achizitii, proprietari de cladiri si dezvoltatori, ingineri, arhitecti, autoritati publice.

Teme paneluri conferinta ROFMEX 2019

1. Starea FM. De la schimbul generational la sansele oferite de PropTech

2. FM-ul operational inteligent. Cum sa imbini armonios tehnologiile si managementul oamenilor pentru a obtine servicii de calitate.

3. Workplace & Facility Management Strategic. Necesitate si oportunitate pentru corporate facility manageri si corporate real estate manageri.

La finalul conferintei, panelul de dezbatere intre proprietari si dezvoltatori, property manageri si facility manageri va incerca sa aduca raspunsuri la intrebarea: Vedem aceleasi oportunitati si amenintari in piata locala de workplace si facility management?

Printre speakerii care au confirmat prezenta se numara Jos Duchamps, Managing Director PROCOS Group, Belgia, Yvet Brummelhuis si Sanne Anvelink, coproprietare The World of YES, Olanda, Filip Iacobescu, Infrastructure & Logistics(Facility) EU Ops Leader, Genpact, Alexander Athanassoulas, CEO STIRIXIS Group, Grecia. Tehnologii de ultima ora in domeniile digitalizarii si eficientizarii energetice vor fi prezentate de Yishai Hatzir, Director of Development & Operation Step Hear, Israel.

Lista speakerilor se afla intr-o permanenta actualizare si poate fi consultata in acest link. 

Tarifele pentru participarea la Conferinta Internationala de Workplace, Property si Facility Management – la pachet cu cele pentru participarea la Gala Premiilor ROFMA – sunt detaliate mai jos.Va invitam sa completati formularul de inscriere aflat in partea stanga a paginii.
Va asteptam!