Evaluarea calitatii mediului de munca

Curs de evaluare a calitatii mediului de munca in spatii non-industriale

Data & locul de desfasurare
20 noiembrie 2019, intre 8:30-15:00
Ramada Bucharest Parc, Bucuresti

ROFMA va invita sa participati la Cursul de evaluare a calitatii mediului de munca in spatii non-industriale organizat in cadrul ROFMEX 2019.

Cursul este destinat cresterii competentelor atat property si facility managerilor, cat si altor profesionisti, specialisti in resurse umane, sanatate si securitate ocupationala, sisteme HVAC, dar si celor interesati de informatiile cele mai recente in acest domeniu.

Tematica cursului va aborda in mod cuprinzator aspecte privind:
  • Legislatia nationala si internationala privind calitatea mediului de munca in spatii non-industriale. Rolul profesionistilor in workplace si facility management
  • Toxicologia (si termenii derivati) – misiunea ei in evaluarea calitatii mediului de munca in spatii non-industriale 
  • Prezentarea si caracterizarea factorilor mediului de munca (fizici, fizico-chimici, chimici) din spatiile non-industriale 
  • Calitatea aerului de interior – surse de poluare, expunerea individuala la aer poluat, impact pe starea de sanatate. Exemple

Partea finala a cursului va consta intr-o demonstratie aplicativa privind determinarea unor factori ai mediului de munca, stabilirea punctelor de masurare, modul efectiv de determinare, interpretarea buletinului de analiza, intocmirea raportului si recomandari.

Cursul este sustinut de dr. Daniela Rusea, chimist medical principal toxicologie, cu o vasta experienta in domeniul analizei calitatii mediului din interiorul cladirilor.

Tarife de participare / pers. (la care se adauga TVA):
  • 1 participant: 180 euro
  • 2 sau mai multi participanti: 150 euro
  • participantii la Conferinta Internationala organizata in cadrul ROFMEX: 20% reducere
  • membrii ROFMA: 90 euro

Va invitam sa completati formularul de inscriere pe care il puteti descarca din partea stanga a paginii.

Va asteptam!

Conditii de inscriere: Dupa completarea formularului de participare, va rugam sa-l returnati la e-mail dana.rotarus@rofma.ro. Pe baza acestuia se intocmeste factura proforma. Locul la curs este rezervat numai in momentul confirmarii platii facturii proforma sau aparitiei in extrasul de cont ROFMA a contravalorii aferente.

Conditii de anulare a participarii: Odata inscrise la curs, persoanele se pot retrage cu cel putin 5 zile lucratoare inainte de data inceperii acestuia. Daca retragerea se face in mai putin de 5 zile lucratoare, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea tarifului de participare. Inlocuirea persoanelor participante este permisa.