Richard Mocko

Richard Mocko

Chief Customer Care Officer
Pyronova Romania


Prin protectiaimpotriva incendiilor, Richard ramanein stransalegatura cu industria de gestionare a infrastructurii. Pe parcursul experientei sale, a fost expus unor provocari diverse: Facility Manager, PropertyandFacility Manager, apoi directorul departamentului de service si dezvoltare de afaceri, in SUA si Europa. Richard a gestionat oameni
si procese in diferite tipuri de proiecte, cum ar fi parcuri logistice, instalatii industriale, birouri de clasa A, parcuri de retail si mall-uri. Experienta sa variaza de la nivel operational, tactic la nivel strategic al FM, cu accent pe gestiunea bugetarasi financiara, planificarea strategicasi coordonarea lantului de achizitii, gestionarea contractelor si construirea de relatii cu factorii executivi.
Richard a servit doi ani, ca vicepresedinte ROFMA si 4 ani in calitate de presedinte al asociatiei, ajutandasociatia sa-si atinga obiective precum crearea standardelor de servicii, dezvoltarea educatieiin FM, oferirea de oportunitati de creare de retele, colaborarea cu universitatisi unitati de cercetare, sustinerea principiilor sustenabilitatii mediului construit si recunoastereaFacility Management ca profesie, dezvoltandin acelasi timp profesionistisi industria FM in ansamblu.
In cadrul Facility Management, elementul de sustenabilitate reprezinta pasiunea pentru Richard. Este impactul incontestabil al FM, asupra imbunatatirii mediului nostru comun, a echilibrului social si a egalitatii, si, prin urmare, si a rezultatelor financiare pozitive pentru intreprinderi, care adesea reprezinta o contributie majora a FM-urilor din intreaga lume.

Date

13 Octombrie 2018

Tags

Speakers 2018