Florian Kasslatter

Florian Kasslatter

Managing Partner Markas

Florian Kasslatter este Administrator al Markas Service Romania din 2009 si membru al Consiliului de administratie al grupului Markas. Cu o vasta experienta in calitate de membru in consiliile de administratie din cadrul patronatelor nationale si internationale, cum ar fi Associazione Nazionale Imprese di Pulizie din Italia (ANIP) si European Federation of Cleaning Industries din Bruxelles (EFCI). Florian a absolvit Facultatea de Informatica de Afaceri la Universitatea de Tehnologie din Viena (TU Wien) si s-a specializat in Managementul International a Spitalelor la Universitatea din Viena.

Markas este o afacere de familie care opereaza in Italia, Austria, Romania si Germania, oferind mai multe facilitati, in principal servicii de curatenie, catering si logistica interna. Compania a fost infiintata in 1985 de catre Mario Kasslatter. Grupul are peste 8.000 de angajati si o cifra de afaceri anuala peste 200 de milioane de euro. Markas Service Romania, cu cei 200 de angajati, este specializata in curatarea mediilor critice de igiena cum
ar fi spitale, dar si in medii administrative (cladiri de birouri) sau industriale (hale de productie, depozite) etc. Prin procedurile de munca, prin formarea personalului propriu si folosirea produselor si utilajelor de ultima generatie, Markas ofera clientilor sai un serviciu personalizat care raspunde nevoilor prin care se doreste implementarea unei culturi de curatenie pentru un mediu sigur si prietenos.

Date

10 Noiembrie 2017

Tags

Speakers

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact