Gabriel Bambache

Gabriel Bambache

CNAB

Gabriel Bambache a organizat și coordonat servicii de mentenanta intr-o retea nationala cu 38 de sucursale si 350 de echipe mobile, rezolvand zilniv circa 500 de incidente. De asemenea, a preluat activitatile si serviciile prin outsourcing cu asimilarea a peste 600 de angajati la diverse companii prin transfer de intreprindere.
In peste 30 de ani de specializare in managementul proiectelor industriale, in mentenanta tehnica si în coordonare la nivel national a serviciilor de facility management, Gabriel Bambache si-a pus in valoare competentele si know-how-ul activand ca General Manager al UTI Facility Management si, in prezent, în managementul CNAB.
Este membru ROFMA din 2009 si, totodata, formator autorizat, lector la cursurile ROFMA, precum si la conferinte internationale de profil. Gabriel Bambache a mai fost delegat oficial al ROFMA la Forumul ISA de la Zajecar Serbia (2017), lector la Conferința europeană Facility Management for Airports (Düsseldorf 2016), membru in delegația ROFMA la Conferința Europeana de Facility Management (Viena 2011, Copenhaga 2012), delegat ROFMA la Expoziția Mondiala de Facility Management (Dubai 2011), delegat la Primăria Zajecar (Serbia) pentru Iluminat public si mentenanță facilități municipale (2010).

Date

10 Noiembrie 2017

Tags

Moderators

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact