Sebastian Porth

Sebastian Porth

Manager of Cooperations and Technologies, EMEA, Dussmann Group

Fondat in 1963, Dussman Group – o afacere de familie germana – ofera servicii de facility management in Romania din 1997. Astazi, sucursalele din Romania ofera servicii de curatenie, Securitate, catering si servicii tehnice in toate regiunile Romaniei, avand mai mult de 600 de angajati.
Sebastian Porth are o diploma in inginerie mecanica de la RWTH University din Aachen, Germania, cu specializare in energetica si tehnologii ale centralelor electrice. Acesta a lucrat mai mult de 5 ani in managementul inovatiilor si dezvoltarea de tehnologii pentru companii international. In aceasta perioada a dobandit experienta aprofundata in evaluarea si analizarea tehnologiilor si a devenit expert in managementul datelor in masa si a instrumentelor software associate.
In pozitia pe care o ocupa in present in cadrul Dussman Group, Sebastian Porth cauta noi parteneriate si identifica noi tehnologii cu aplicare in sfera serviciilor de facility management, cu un accent deosebit asupra Europei de Est, Orientului Mijlociu si Orientului Indepartat.

Date

09 Noiembrie 2017

Tags

Speakers