Anne Lenox-Martin

Anne Lenox-Martin

MSc, CBIFM, FBIFM, FRICS

In calitatea sa de Facilities and Business Manager experimentat si eficient cu o experienta de peste 30 de ani, Anne a gestionat un spectru larg de medii de lucru, atat pentru sectorul public cat si pentru companii renumite. Lucrand la inceput in calitate de client in sectorul public, a administrat ulterior contracte pentru locatii multiple, acoperind intreg teritoriul Regatului Unit si intreaga gama de servicii Property si FM, pentru un furnizor major de servicii de FM. Detine propriea companie de consultant inca din 2003 si in 2014 a devenit Managing Director al unei noi companii, FMP360 Ltd, care realizeaza masuratori strategice de perceptie si relatii in zona Property & FM.

Anne a fost una dintre primii sapte student care au obtinut o diploma de master in Facilities and Environmental Management la University College London in 1994 si primul Membru al BIFB care a obtinut calificarea profesionala din partea acestora, in 2002.

In 2007 a fost nominalizata ca una din cele mai influente 20 de femei in domeniul FM de catre publicatia FM World. A fost membru fondator al WIFM si ramane activa in sustinerea diverselor grupuri BIFM. Este co-autoarea Ghidului de bune practici in domeniul servicii client, in 2010.

In 2013 a fost premiata de catre BIFM cu Premiul Impact Profund asupra Industriei FM, iar in 2014 i-a fost acordat statutul de Membru al Royal Institute of Chartered Surveyors (Institutul Regal pentru Inspectori Autorizati). Anne a obtinut, in 2014, calificarea de Master Practitioner in Programare Neuro-Lingvistica.

Pasionata de industria FM, Anne este considerata un lider si vorbitor care inspira. Este specializata in solutii personalizate de training in domeniul FM si al managementului schimbarii si, in acelasi timp, conduce si firma de consultanta FMP360.

Date

09 Noiembrie 2017

Tags

Key speakers

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact