Florentina Taudor

Florentina Taudor

Director general, Renania Academy

Cu o experienta de peste 15 ani in pozitii executive in cadrul unor companii financiare cu expunere internationala, Florentina Taudor a devenit General Manager la Renania in 2012. Au recomandat-o performantele din zona de sales, dublate de vocatia pentru organizare eficienta si talentul de a inspira oameni.

Prin consecventa principiilor sale „formeaza, impartaseste, cultiva initiative, rasplateste”, ea a creat la Renania un sistem de incurajare a competentelor care a permis dezvoltarea unui mediu de lucru motivational.

Directorul General Renania detine un EMBA la Bled School of Management, Slovenia si, in 2013, a fost premiat in cadrul 100 Tineri Manageri de Top. In 2017, ea s-a regasit printre cele 10 medaliate ale Galei „Women in  Power”, initiata de Business Magazin, iar din partea Business Arena a primit in acelasi an un trofeu pentru „Creativitate si eficienta in Business” in cadrul “Most Admired Business Woman Gala.“

Sub conducerea Florentinei Taudor, Renania a facut focus pe tehnologie si a investit in mecanisme de bussines contemporane. 2017 este anul in care Renania a deschis noi directii de business, Divizia de curatenie Pura si primul Safety Concept Store din Romania fiind doar doua dintre noile proiecte de anvergura.

Date

09 Noiembrie 2017

Tags

Speakers