Florentina Taudor

Florentina Taudor

Director general, Renania Academy

Cu o experienta de peste 15 ani in pozitii executive in cadrul unor companii financiare cu expunere internationala, Florentina Taudor a devenit General Manager la Renania in 2012. Au recomandat-o performantele din zona de sales, dublate de vocatia pentru organizare eficienta si talentul de a inspira oameni.

Prin consecventa principiilor sale „formeaza, impartaseste, cultiva initiative, rasplateste”, ea a creat la Renania un sistem de incurajare a competentelor care a permis dezvoltarea unui mediu de lucru motivational.

Directorul General Renania detine un EMBA la Bled School of Management, Slovenia si, in 2013, a fost premiat in cadrul 100 Tineri Manageri de Top. In 2017, ea s-a regasit printre cele 10 medaliate ale Galei „Women in  Power”, initiata de Business Magazin, iar din partea Business Arena a primit in acelasi an un trofeu pentru „Creativitate si eficienta in Business” in cadrul “Most Admired Business Woman Gala.“

Sub conducerea Florentinei Taudor, Renania a facut focus pe tehnologie si a investit in mecanisme de bussines contemporane. 2017 este anul in care Renania a deschis noi directii de business, Divizia de curatenie Pura si primul Safety Concept Store din Romania fiind doar doua dintre noile proiecte de anvergura.

Date

09 Noiembrie 2017

Tags

Speakers

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact