Ian Ellison

Ian Ellison

Co-fondator, 3edges Workplace Ltd. / Associate Lecturer, Sheffield Hallam University

Cu e experienta de 18 ani ce acopera practica si activitati educationale privind managementul mediului de lucru si facility managementul, Ian a dezvoltat reputatia unui formator de opinie antrenant si interesant. Pasionat de capacitatea mediului de lucru de a imbunatati rezultatele de afaceri, activitatea sa la 3edges ajuta organizatiile sa isi descopere potentialul propriului mediu de lucru prin cercetare activa, educatie si consultanta.  

Ian este, de asemenea, si co-fondatorul si gazda Workplace Matters, un podcast care ofera o perspectiva noua asupra aspectelor culturale, tehnologice si legate de spatiu ale mediului de lucru, prin conversatii incitante cu oameni fascinanti, care creeaza, administreaza si lucreaza in respectivul mediu. Workplace Matters este disponibil pentru orice format, prin  iTunes si Acast.

Date

09 Noiembrie 2017

Tags

Key speakers

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact