Alexander Redlein

Alexander Redlein

Profesor Universitar  TU Wien

Prof. Dr. Alexander Redlein este profesor universitar la Universitatea Tehnologica din Viena, specialitatea Management Imobiliar si Facility Management, presedinte al REUG si, in trecut, presedinte al IFMA Austria. A fost, de asemenea, membru al consiliului director al EuroFM. Cu studii interdisciplinare in cadrul Universitatii Tehnologice din Viena si la Universitatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Viena, acesta este implicat in cercetare, educatie si consultanta in domeniul FM, de peste 20 de ani. Este seful Institutului pentru Management Imobiliar si Facility Management (IFM) al Universitatii Tehnologice din Viena.

Pe langa activitatea sa de cercetare, Alexander Redlein actioneaza in calitate de consultant strategic, stabileste concepte de FM pentru companii internationale si autoritati publice locale, optimizandu-le acestora procesele de FM, tehnologia informatiei si managementul mediului de lucru. In calitate de cercetator, a efectuat studii internationale privind importanta macroeconomica a FM in Europa Centrala si de Est si privind valoarea adaugata a facility managementului.

Cercetarile sale privind mediul de lucru se concentreaza pe influenta mediului de lucru asupra productivitatii si starii de bine a angajatilor. Analizeaza, de asemenea, si impactul digitalizarii si automatizarii asupra serviciilor de FM.

Alexander Redlein conduce un MBA in FM la Universitatea Tehnologica din Viena si mai multe cursuri de specializare in FM, atat in Europa Centrala si de Est, cat si in India. Din 2012 este coordonatorul academic al cursului autorizat de specializare in facility management organizat la Bucuresti de catre ROFMA.


Afilieri: Institutului pentru Management Imobiliar si Facility Management (IFM), Universitatea Tehnologică din Viena

E: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. W: www.ifm.tuwien.ac.at

Date

09 Noiembrie 2017

Tags

Key speakers

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact