Tudor Trita

Tudor Trita

CEO, Archibus Solution Center - Romania

Tudor Trita este fondatorul si CEO al ARCHIBUS SOLUTION CENTER – ROMANIA, reprezentanta locala infiintata in 2007 a liderului mondial in domeniul solutiilor si serviciilor software de real estate, managementul infrastructurii si facility management - ARCHIBUS Inc.

Din pozitia de conducere a ARCHIBUS SOLUTION CENTER – ROMANIA, Tudor s-a implicat in formarea pietei emergente de facility management din România si in acelasi timp a sustinut puternic initiativele locale in domeniul constructiilor verzi. Tudor a jucat un rol important in constituirea si organizarea Consiliului Român pentru Cladiri Verzi (ROGBC) in octombrie 2008, a Asociatiei Române de Facility Management (ROFMA) in octombrie 2009 si in initierea si organizarea primei conferinte de facility management din România in aprilie 2009.

Tudor a fost vicepresedinte al ROGBC in 2010, vicepresedinte al ROFMA in perioada 2010-2012 și 2014-2016, presedinte al ROFMA atat in perioada  2012-2014, cat si în prezent, membru al IFMA din 2006, membru al CEO Club Romania precum si vorbitor la numeroase evenimente din România pe teme legate de facility management, cladiri verzi si IWMS.

Date

09 Noiembrie 2017

Tags

Key speakers

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact