Peter Ankerstjerne

Peter Ankerstjerne

Chief Marketing Officer/Head of Group Marketing ISS World Services A/S

In cadrul ISS, Peter este responsabil pentru Divizia Marketing, ce cuprinde Branding, Marketing, Web/Digital, Business Analytics, Suport Vanzari si Cercetare/Dezvoltare. El a fost responsabil pentru dezvoltarea modelului Integrated Facility Services, de la idee la implementare – iar acesta ramane un punct strategic esential al organizatiei, reprezintand 40% din veniturile Grupului.

Peter este autor a zece Documente de Baza (White Papers) din industria FM si coautor/editor a cinci Carti Albe. Este membru al Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) și membru al IFMA, facand parte si din Consiliul Director. In plus, Peter este un Certified Outsourcing Professional (COP) – Profesionist Certificat in Externalizare – si face parte din bordul consultativ strategic al Asociatiei Internationale a Profesionistilor in Outsourcing (IAOP).

In 2015, publicatia daneza de afaceri Berlingske Nyhedsmagasin l-a votat printre cei mai buni cinci CMO din Danemarca. Din punct de vedere educational, Peter detine un MBA si o diploma in Management International in Marketing de la Business School din Copenhaga (CBS).

Date

09 Noiembrie 2017

Tags

Key speakers

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact