Deveniți parteneri ROFMEX 2023!

Deveniti parteneri ROFMEX 2023!
Pe 14-15 noiembrie alaturati-va profesionistilor in workplace, property si facility management!

Integrarea tehnologiilor avansate si provocarea AI, eficienta energetica, accentul crescut pe factorii de mediu, sociali si de guvernanta, precum si pe protocoalele de sanatate si siguranta, rezilienta activitatilor, perfectionarea muncii hibride in birourile post-pandemice si, nu in ultimul rand, permacriza sunt doar cateva dintre subiectele care preocupa in continuare jucatorii din mediul construit, modeland dramatic si rapid mediul de afaceri.

Cum se pozitioneaza sectorul de facility, property si workplace management in acest context? Care sunt principalele provocari globale si la nivel national, dincolo de presiunea pe costuri si lipsa resurselor umane? Cum pot fi transformate evolutiile si tendintele actuale in oportunitati de business?

Pe 14-15 noiembrie, la Ramada Bucharest Parc, ROFMA organizeaza a 5-a editie a celui mai important eveniment al anului din domeniile workplace property si facility management: ROFMEX 2023

Participati la ROFMEX 2023 si veti beneficia de:
* platforma ideala de promovare, atat pentru furnizorii de echipamente, produse, tehnologii si servicii, cat si pentru beneficiarii acestora;
* modalitatea profesionista si eficienta de networking si diseminare de know-how, prin dezbateri ce vizeaza tendinte in domeniu, analize de benchmarking, cercetare in FM;
* mediul prielnic de educare continua si certificare a specialistilor in facility, property si workplace management.

ORGANIZATOR
ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management si property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Pentru informatii si detalii suplimentare privind oportunitatile de participare ca parteneri sau sponsori ai ROFMEX 2023, va rugam sa contactati echipa ROFMA.

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact