RICS revine la ROFMEX 2022

Ne bucuram sa avem din nou alaturi la ROFMEX 2022 pe RICS – The Royal Institution of Chartered Surveyors, una dintre cele mai cunoscute si respectate organizatii globale de profesionisti in real estate, constructii, facility management si infrastructura.


Raportul European al Furnizorilor de FM pentru anul 2021

Dupa succesul primului Raport European al Furnizorilor de FM de anul trecut, RICS si Drees & Sommer prezinta o a doua editie, ce are ca scop cresterea transparentei pe piata europeana de FM. Pentru clienti, raportul ofera o buna imagine de ansamblu asupra pietei de FM, in timp ce furnizorilor le acorda posibilitatea de a-si intari prezenta internationala publicului interesat.

Va invitam sa descarcati Raportul European al Furnizorilor de FM pentru anul 2021 din acest link: European FM Provider Report 2021 (Dreso RICS)

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact