ROFMEX 2018

Va invitam sa participati la cel mai important eveniment de facility management si servicii suport din Europa Centralasi de Est – Romanian Facility Management Experience Days 2018

Dupa succesul de anul trecut, ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management organizeaza si anul acesta, in perioada 8-10 noiembrie, o noua editie ROFMEX – Romanian Facility Management Experience Days. Desfasurata la Centrul Expozitional Romexpo sub sloganul Smart Digitizing Places, editia din acest an are ca puncte centrale evolutiile si provocarile determinate de digitalizarea in workplace, property si facility management (IoT, Machine Learning, Big Data).

Orientat catre nevoile reale ale pietei, ROFMEX ofera o platforma de promovare atat pentru furnizorii de echipamente, produse, tehnologii si solutii, cat si pentru beneficiarii acestora, pe plan intern si international.

Promovare, educatie si diseminare de know-how

Ca si anul trecut, timp de trei zile participantii la eveniment vor interactiona in cadrul celor 4 sectiuni componente:
1. Expozitie
2. Conferinta
3. Evenimentele educationale
4. Workshop Hub & Experience Area: simultan showroom si program de demonstratii, unde participantii vad, ating si examineaza direct cele mai moderne echipamente, produse si solutii utilizate in activitatile de facility management si servicii suport.

Provocari, tendinte, inovatii tehnologice si oportunitati din domeniul administrarii, intretinerii si operarii spatiului construit


In acest an, pe langa atragerea unui numar insemnat de firme expozante, am acordat o atentie deosebita si Conferintei ROFMEX 2018, invitand o serie de personalitati internationale de prestigiu si obtinand (lista fiind in permanenta actualizare) confirmari de participare de la:

•    Chris Moriarty, director British Institute of Facility Management (BIFM), initiatorul si coordonatorul schimbarii strategice a BIFM din acest an;
•    Anne Lennox-Martin, consultant FM si una dintre cele mai influente personalitati din FM-ul britanic, prezentala ROFMEX 2018, de asemenea, si cu un curs intitulat „Getting the best value from your FM contracts”;
•   Alenka Temeljotov Salaj, profesor la Universitatea Norvegiana de Stiinta si Tehnologie, autoarea celui mai important studiu privind piata de FM din centrul si estul Europei;
•    Mihaela Meslec de la Facultatea de Facility Management din Zurich, castigatoare a premiului pentru cercetare pe anul 2018 oferit de asociatia europeana de profil, EuroFM, pentru un studiu privind utilizarea BIM in FM (ce va fi prezentat si la ROFMEX).

Pe langa discutiile in plen, participantii la Conferinta Internationala ROFMEX 2018 vor participa si la patru paneluri specializate:
•    Property si facility management in tarile din CEE – Puncte comune si diferente
•    Smart Digitizing Places – Digitalizare in workplace si facility manangement
•    Comunicare, colaborare si concurentain gestionarea mediului construit
•    Professional Women in Built Environment

ROFMEX 2018 pune la dispozitie mediul prielnic pentru derularea programului ROFMA de educare continua si certificare a specialistilor in FM si domenii conexe. Astfel, pe parcursul evenimentului vor fi organizate urmatoarele cursuri (lista se afla in actualizare):
•   Cursul ROFMA gratuit de initierein Facility Management
•   Cursul „Getting the best value from your FM contracts” (Managementul contractelor de Facility Management), predat de Anne Lennox Martin (UK)
•   Cursul „Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri”, predat de Bogdan Burlacu, IFMA trainer (Vancouver, Canada)
•   Cursul introductiv „Digitalizare si senzoristica pentru Workplace si Facility Management”, predat de Catalin Tanasescu, BDM la ARCHIBUS Solution Center-Romania
•    Cursul de buna practica pentru organizarea si implementarea procedurilor de curatenie profesionalain cladiri, predat de Cristian Isaincu, director de vanzari Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova de Sud.

Totodata, vom aduce in cadrul ROFMEX 2018 „Anuala de arhitectura a OAR”, expozitia de prezentare a celor mai importante proiecte din anul 2017, in paralel cu organizarea unei mese rotunde arhitecti-proiectanti-facility manageri, precum si a unui seminar educational cu focus pe legislatia in domeniu, organizat de Asociatia Romana pentru Dreptul Constructiilor.

Am conceput un eveniment all-in one generator de oportunitati si trenduri – cel mai important de acest gen din Europa Centralasi de Est – o manifestare ce vizeaza dezvoltarea sustenabila a domeniilor FM si servicii suport. Pornind de la succesul editiei desfasurate in 2017, in acest an ne propunem sa dezvoltam ROFMEX, sporindu-i influenta asupra pietei de FM si a mediului de afaceri din regiune. Agenda este deocamdatain actualizare, insa deja se profileaza un eveniment de succes, care va pozitiona ROFMEX la un nou nivel pe plan european.

Organizator

logo rofma


ROFMA – Asociatia Romana de Workplace si Facility Management
este o entitate non-profit infiintata in anul 2009. Constituita ca unic reprezentant al comunitatii specialistilor ce isi desfasoara activitatea in domeniile facility management, workplace management și property management in Romania, ROFMA are ca scop reprezentarea, sustinerea si promovarea acestor domenii prin dezvoltarea cadrului educational, dar si informational si legislativ.

Contact