Gala premiilor ROFMA

Conditii de participare

A. Conditii generale de participare:

Pentru a fi eligibile jurizarii, proiectele depuse trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale:

1. La concurs pot participa proiecte transmise de catre persoane juridice sau fizice inregistrate cu sediul/domiciliul in Romania.

2. O organizatie si/sau o persoana fizica poate depune un numar maxim de 5 proiecte.

3. Nu se limiteaza numarul de proiecte depuse pe fiecare categorie de premiu sau participarea in mai multe categorii de premii daca proiectele corespund criteriilor pentru respectivele categorii.

4. Toate activitatile mentionate in proiectele depuse trebuie sa se fi derulat in perioada 1 ianuarie 2017 – 15 octombrie 2019

5. Proiectele transmise trebuie sa raspunda la toate criteriile stabilite pentru categoriile respective de premii. Punctele cheie ale proiectului trebuie sa fie sustinute de informatii relevante vizual, precum tabele, grafice, fotografii etc.

6. Fiecare proiect transmis trebuie sa aiba atat o versiune in limba romana, cat si o versiune in limba engleza, fiecare dintre acestea avand maxim 6 pagini format A4 (3 foi fata-verso) care sa contina text, imagini, grafice si (optional) maxim 3 anexe, pagini format maxim A3 pentru desene tehnice, schite, alte informatii grafice, sau alte formate media (audio-video max. 5 minute).

7. Organizatiile si persoanele care depun proiecte isi dau acordul pentru ca informatiile continute in aceste proiecte sa fie facute publice, in cazul in care proiectele sunt nominalizate la premii si se numara printre castigatori.

8. Proiectele depuse trebuie sa respecte legislatia specifica in vigoare.

Nu se percepe niciun tarif pentru depunerea de proiecte in concurs, indiferent de numarul acestora sau de categoriile la care participa.

B. Reguli de intocmire si transmitere a proiectelor:

Pentru a fi eligibile jurizarii, fiecare proiect depus trebuie sa cuprinda urmatoarele documente:

1. Proiectul propriu-zis sub forma unui document PDF (atat versiune romana, cat si versiune engleza) care sa cuprinda:
   • Coperta, pe care se va scrie: numele proiectului, numele organizatiei/persoanei titulare, premiul/premiile pentru care intra in concurs
   • Continutul proiectului, maxim 6 pagini A4, font Arial 11 pentru corpul textului. Acesta va cuprinde:
      - Descriere sintetica a proiectului, maxim 500 de caractere cu spatii
      - Cuprinsul
    - Prezentarea proiectului, atingand toate criteriile specifice fiecarei categorii de premiu la care participa respectivul proiect
   • Anexe (optional) 3 pagini de grafice, schite, fotografii, sau fisiere audio-video, maxim 5 minute

2. Un fisier format PowerPoint care sa contina descrierea proiectului ce se va face in cadrul galei de decernare a premiilor. Fisierul trebuie sa aiba maxim 7 slide-uri, in limba engleza, din care:
   • 1 slide - titlul proiectului
   • 1 slide – prezentarea organizatiei/persoanei titulare
  • slide-uri – prezentarea proiectului, cu accent pe rezultatele obtinute prin implementarea acestuia

3. Un fisier grafic rezolutie 300 dpi care sa cuprinda, in format landscape, imagini sau elemente grafice relevante pentru tema proiectului, impreuna cu logo-ul organizatiei sau fotografia persoanei titulare. Acest fisier NU va contine titlul proiectului

4. Numele si functia persoanei/persoanelor care vor primi premiul, in cadrul ceremoniei de decernare, in cazul in care proiectul este premiat.

Documentele de mai sus se vor transmite la adresa de e-mail: office@rofma.ro intr-un singur mesaj (posibil arhivat) pana la data de 3 noiembrie 2019, ora 24:00.

Odata transmise, nu se mai permit modificari ale documentelor sau retransmiteri totale sau partiale.

Deponentul are dreptul sa-si retraga proiectul din concurs in orice moment al desfasurarii acestuia.