Gala premiilor ROFMA

Categorii de premii

Categoriile de premii si criteriile pentru acordarea acestora reflecta, in opinia ROFMA, ca reprezentanta a domeniului, necesitatea aderarii la cele mai inalte standarde de calitate profesionala existente la nivel mondial, in acelasi timp tinand cont si de realitatile pietei locale.

Castigatorii acestor premii sunt organizatiile si persoanele care se identifica in cea mai mare masura cu viziunea si obiectivele ROFMA de dezvoltare si profesionalizare a domeniului de workplace si facility management, pornind de la educatia continua, servicii de calitate, sustenabilitate si etica in afaceri.

Proiectele depuse in cadrul celor 5 categorii de premii trebuie sa demonstreze impactul pozitiv major pe care domeniul de workplace si facility management il are asupra celorlalte industrii, componente organizationale, asupra oamenilor si mediului.

Cele 5 premii acordate sunt:
1. Premiul pentru cel mai bun proiect de inovare
2. Premiul pentru cel mai bun proiect de digitalizare
3. Premiul pentru cel mai bun proiect de sustenabilitate
4. Premiul pentru cel mai bun proiect educational si de dezvoltare profesionala
5. Premiul special pentru contributia la dezvoltarea sectorului si a ROFMA.

In masura primirii unui numar corespunzator de proiecte, pentru fiecare categorie se vor nominaliza cate 3 proiecte, din randul carora se vor desemna castigatorii la cele 5 categorii. Se pot acorda si premii ex-aequo, in cazul in care doua sau mai multe proiecte cumuleaza acelasi punctaj al juriului.