Managementul contractelor de FM

Managementul contractelor de Facility Management

„Getting the best value from your FM contracts”

ROFMA va invita sa participati la cursul Managementul contractelor de Facility Management – „Getting the best value from your FM contracts” cu ocazia ROFMEX 2018.

Cursul se adreseaza Facility Managerilor din firmele furnizoare de servicii de Facility Management, Corporate Facility Managerilor, Corporate Real Estate Facility Managerilor, Property Managerilor, altor specialisti in Facility Management, Property Management si Workplace Management.

Cursul se desfasoara in Complexul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti, Pavilion C6, in data de 9 noiembrie 2018 intre orele 10.00-14.00.

Coordonatorul dumneavoastra – Anne Lennox-Martin
MSC in CBIFM FBIFM FRICS

Cu o experienta de Manager de Afaceri si Facilitati de peste 30 de ani, Anne a gestionat un spectru larg de medii de lucru atat pentru sectorul public, cat si pentru companiile private de rang inalt. Initial, a lucrat in sectorul public in calitate de client, dupa care a gestionat contracte multi-locatie care acopera complet Marea Britanie cu intreaga gama de servicii pentru un important furnizor de servicii FM.

Din 2003, Anne a avut propria companie de consultanta, iar in 2014 a devenit Director General al unei noi companii, FMP360 Ltd, care livreaza masurarea strategica a perceptiei si a relatiilor din cadrul industriei de FM. 

Este unul dintre primii sapte studenti care au obtinut o diploma de master in Facultatea de Management si Managementul Mediului din cadrul University College din Londra in 1994 si primul membru al BIMF care a obtinut calificarea profesionala in 2002.

In 2007, a fost selectata ca fiind una dintre cele 20 de femei cele mai influente din FM in Marea Britanie de catre revista FM World. Este membru fondator al WIFM si o personalitate activa in sprijinirea diferitelor grupuri din BIFM.

Coautor al ”Ghidul bunelor practici BIFM pentru serviciul clienti in 2010”,  Anne a fost premiata in 2013 de catre BIFM cu premiul „Impact profund asupra industriei FM”, iar in 2014 i-a fost acordat statutul de Membru al Institutului Regal al inspectorilor autorizati.

Pasionata de industria FM, este considerata lider si speaker inspirational. Este specializata in formarea customizata a profesionistilor in FM si, totodata, a absolvit cursul de practica in domeniul programarii neuro lingvistice in 2014.
 
CONTINUTUL CURSULUI 
a) Experienta britanica a ceea ce poate merge prost si de ce; ce este bine sa evitati;
b) Ce conteaza cu adevarat atunci cand se executa contracte FM – dezvoltarea abordarii unei echipe prin implicarea angajatilor;
c) Colaborarea si masurarea aspectelor necesare pentru a asigura valoare si optimizare continua;
d) Intrebari, comentarii si recomandari.

TARIF DE PARTICIPARE
(+ 19% TVA) 190 EURO/PERS
                    152 EURO/PERS (pentru 2 sau mai multi participanti)
                    120 EURO/PERS pentru membrii ROFMA
Participantii la Conferinta Internationala ROFMEX 2018 beneficiaza de o reducere de 20%.

Va asteptam!

Descarcati de aici formularul de inscriere la cursul Managementul contractelor de Facility Management.