Educatie

Dezvoltați competențe în Workplace, Property și Facility Management

La ROFMEX 2018 aveți ocazia să participați, pe parcursul celor 3 zile (8-10 noiembrie), la seminare educaționale și cursuri certificate ROFMA pe teme de interes pentru domeniile workplace, property și facility management.

Evenimentele educaționale sunt susținute de o echipă puternică de profesioniști români și străini cu renume internațional care vor prezenta interactiv concepte teoretice și practice de ultimă oră.

Participând la aceste cursuri, veți primi certificate ROFMA, valabile în cadrul programului educațional de învățare continuă dezvoltat de asociația noastră.

Programul evenimentelor educaționale ROFMEX 2018:

8 noiembrie

• 14:00-18:00 – Cursul de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri, predat de Cristian Isaincu, director de vânzări Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova de Sud.

• 15:00-17:00 – Riscul rezidențial. De la incendii și cutremure la probleme de natură juridică. Eveniment susținut de #Better și Asociația Română de Dreptul Construcțiilor.

9 noiembrie

• 09:00-15:00 – Cursul gratuit de inițiere în Facility Management, coordonat de lectori cu experiență consistentă în facility management. Eveniment susținut de AFI Cotroceni și Asociația Recolamp

• 10:00-14:00 – Cursul „Getting the best value from your FM contracts” (Managementul contractelor de Facility Management), predat de Anne Lennox Martin (UK)

• 15:00-18:00 – Cursul introductiv „Digitalizare și senzoristică pentru Workplace și Facility Management”, predat de Cătălin Tănăsescu, BDM la ARCHIBUS Solution Center-Romania

10 noiembrie

• 10:00-16:00 – Cursul „Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri”, predat de Bogdan Burlacu, IFMA trainer (Vancouver, Canada)

• 10:00-16:00 – Cursul gratuit de inițiere în Facility Management, ziua a doua.

Educația reprezintă un obiectiv major al ROFMA, iar includerea cursurilor și seminarelor în evenimentul ROFMEX subliniază acest lucru. Dimensiunea educațională a ROFMEX reprezintă o sursă suplimentară de networking și know-how disponibilă tuturor participanților la eveniment. Vei vedea direct, în cadrul expoziției, o serie de echipamente, produse și soluții menționate în cursuri.

Consultați lista din stânga paginii pentru a alege dintre cursurile ROFMEX 2018 pe cele la care doriți să participați. Descărcați formularele de participare și trimiteți-le completate la adresa oana.dumitriu@rofma.ro.

Vă așteptăm la Complexul Expozițional ROMEXPO, Pavilionul C6!