Sunt alaturi de noi inca de la inceput si ne sustin in eforturile noastre de a va oferi un eveniment premium. Le multumim!

Parteneri principali

ISS

ISS

The Power of the Human Touch
 
Grupul ISS a fost fondat in Copenhaga, in anul 1901 si, dezvoltandu-se in timp, a devenit unul din liderii mondiali in domeniul Serviciilor de Facility Management, oferind o gama larga de servicii la nivel global.
Trane

Trane

Is hard to stop a Trane
 
Lider in furnizarea de sisteme si controale integrate HVAC, servicii avansate de mente-nanta si de inchiriere, prezent pe piata romaneasca prin filiala locala Trane Romania. Misiunea noastra este să oferim clientilor nostri solutii care sa expuna intregul potential al constructiei lor. Avem capacbilitatea de a furniza soluti energetice
care utilizeaza date si analize pentru a ghida proprietarii cladirilor spre a gestiona consumurile de energie, pentru a reduce costurile de operare si pentru a rezolva problemele mai rapid si mai eficient, utilizand portofoliul nostru larg de sisteme si servicii HVAC.

Parteneri

Pyronova - pasiune pentru protectie

Pyronova - pasiune pentru protectie

Specialist in siguranta impotriva incendiilor
 
Livrarea de calitate a solutiilor complexe - in proiectarea, executia, mentenanta, noile tehnologii si consultanta pentru sisteme de protectie impotriva incendiilor, conform celor mai inalte standarde internationale din Europa Centrala si de Est.
TENROM CLEANING SOLUTIONS

TENROM CLEANING SOLUTIONS

Echipamente de curatenie – Aspiratoare industriale
 
Compania Tenrom este importator unic al produselor Tennant, Green Machines, Kaivac Delfin pentru Romania si Ungaria. Reprezentativ pentru Tenrom sunt solutiile de inchirieri masini de curatenie cu full service inclus si activitatea de reconditionare echipamente de curatenie Tennant.
Sodexo

Sodexo

Quality of life services 
 
Ajutam la imbunatatirea calitatii vietii colaboratorilor nostri! Oferim un mix unic de servicii inovatoare, integrand peste 100 de profesii. In domeniul FM oferim servicii de operare si mentenanta a cladirilor, securitate, mediu si intretinerea terenului, business, curatenie si catering. 
UTI Facility Management

UTI Facility Management


Servicii complete pentru cladiri de orice tip
 
UTI Facility Management are peste doua decenii de experienta in livrarea de servicii profesioniste de inginerie a instalatiilor si de management al cladirilor, avand acoperire nationala, un palmares complex de competente certificate in acest domeniu si instrumente inteligente de management al calitatii serviciilor.
Building Support Services

Building Support Services

Evolutie prin inovatie
 
Building Support Services are o reputatie recunoscuta la nivel national in ceea ce priveste calitatea serviciilor integrate de administrare, mentenanta si operare pentru spatii de birouri, logistice, industriale, comerciale si rezidentiale: 3 milioane de mp in peste 200 de cladiri moderne din intreaga tara.
Wilo Romania

Wilo Romania

Pioneering For You
 
Wilo este producator de top de pompe si sisteme de pompare pentru constructii, aplicatii municipale si industrie. La nivel international, brandul Wilo este sinonim cu inalta tehnologie in industria pompelor.

Sponsori

P. Dussmann Serv România

P. Dussmann Serv România

Succesul necesita parteneri de nadejde!
 
Din 1997, Dussmann Service Romania are experienta si know-how in diferite sectoare si creeaza pachete de servicii personalizate pentru fiecare client, in functie de nevoile sale specifice. Cu peste 600 de angajati permanenti, oferim servicii de curatenie, securitate, catering și tehnice in toate regiunile din Romania.
AMBER TECHNOLOGIES

AMBER TECHNOLOGIES

Bine de la inceput. De 20 de ani impreuna.
 
Amber are 20 de ani experienta in servicii de consultanta, antreprenoriat, instalare, autorizare si mentenanta/FM pentru sisteme integrate HVAC cu echipamente Daikin, Vaillant, Viessmann, Wilo, Rehau, Fernox pentru spatii rezidentiale, comerciale, industriale si cladiri de birouri.
CORAL

CORAL


Furnizam performanta proprietatilor!
 
Toti avem nevoie de mai multa experienta. Pentru CORAL, 25 de ani de experienta inseamna stabilitate. CORAL va furnizeaza stabilitatea de care aveti realmente nevoie.

Parteneri media

Arena Constructiilor

Arena Constructiilor


Oportunitati in afaceri
 
Arena Constructiilor este cea mai importanta sursa de informare pentru sectorul constructiilor si imobiliar. Echipa noastra de profesionisti va ofera stiri, articole, monitorizari privind constructiile de locuinte si sociale, spatii comerciale si industriale, infrastructura de transport si de mediu.
Transilvania Business

Transilvania Business


Revista economica lunara

MTC Magazine

 
Singura publicatie premium dedicata vietii economice din Ardeal si Banat, care integreaza totodata si investitiile reper din Bucuresti si trendurile nationale si internationale. In ultimii 7 ani si-a crescut adresabilitatea si atractivitatea prin continut regional exclusiv.
FM Magazin

FM Magazin


Romanian Facilities Management Portal

Doingbusiness.ro

 
FM Magazin este prima platforma de stiri Web independenta, specializata si dedicata in totalitate sectorului de Facilities Management si Servicii Suport de pe piata Romaneasca. Promovam inovatii si trenduri in domeniu FM, strangand laolalta profesionisti si companii, care sa exprime si sa invete de la cei mai buni. Targetul nostru este sa mentinem un continut specializat proaspat capabil sa ofere informatii utile, care pot fi folosite oricand drept analiza comparativa.
INSTALNEWS.RO

INSTALNEWS.RO


Stiri, noutati, evenimente din domeniul instalatiilor
 
InstalNews.ro este un portal de stiri, actualizat cu cele mai importante stiri si noutati din domeniul instalatiilor HVACR din intreaga lume - sanitare, electrice, termice, climatizare, pompe, tevi, tehnologie, apa. Te asteptam si online, in Comunitatea Instalatorilor din Romania!
Jurnalul de afaceri

Jurnalul de afaceri


Totul despre afaceri in Romania
 
Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri digitala care descrie mediul de afaceri romanesc intr-o maniera profesionista, complexa, obiectiva si detaliata, prezinta evenimente din sectoarele importante ale economiei, prin profile complexe ale oamenilor de afaceri de succes din Romania care au atins performante deosebite.
MATEK

MATEK


Construieste inteligent
 
Ti-am adus tot ce vrei sa stii despre constructii sub acelasi acoperis. Vrei o casa? Vrei sa construieste un ansamblu residential? Vrei sa-ti renovezi locuinta? Vrei design interior? Vrei sa-ti promovezi produsele si serviciile? Click Matek! La tot ce vrei, gasesti butonul potrivit.
IBC Focus

IBC Focus


Cea mai mare baza de date cu santiere
 
IBC Focus este lider de piata in monitorizarea si studierea proiectelor si santierelor in constructii, de la stadiile incipiente pana la finalizare, oferind variate canale de promovare si consultanta in indentificarea de noi clienti si oportunitati de afaceri in domeniu.
GOVNET

GOVNET


Portalul mediului de afaceri din Romania

GOVNET

 
GOVNET este o platforma de comunicare independenta, obiectiva si transparenta, prezentand investitorilor nationali, cat si celor internationali, interesati de piata romaneasca, cele mai relevante informatii pentru maximizarea investitiilor din sectorul in care acestia activeaza.