Tudor Marchiș - Key Speaker ROFMEX 2019

Pe 19 noiembrie, la Conferința Internațională de Workplace, Property și Facility Management organizată în cadrul ROFMEX 2019, Tudor Marchiș, COO ESPL Embassy Group, va fi prezent în primul panel de discuții, desfășurat sub tema: Smarting up the operational FM. How to use technologies and people management for delivering a better service. Cu această ocazie va iniția o dezbatere cu subiectul: Tech Predictive in FM.

Cu o diplomă de studii în ingineria telecomunicațiilor și o experiență profesională eclectică în domeniul antrenoriatului sportiv, programării IT, web designului și facility managementului, Tudor devine, din 2008 până în 2011, administrator şi acţionar al societăţii Thermo Control Facility Management, în Cluj şi în Ungaria, fiind responsabil de o serie de proiecte de administrare automatizată a clădirilor, inclusiv de cea deţinută atunci de Nokia, la Jucu. În 2011, la doar 29 de ani, se mută în India, la Bangalore și, în cadrul unui parteneriat euro-indian, înființează Technique Control Facility Ma-nagement. Compania este cumpărată, în 2016, de Embassy Group, unul dintre cei mai mari dezvoltatori real estate din India.

„Am crescut Technique Control Facility Management în România și apoi în India ca partener și prim-angajat. Astăzi sunt 6.000 de angajați in patru firme din care două sunt clădite de mine în perioada 2011-2019. Aceste două firme au 5.500 de angajați.

În clădirile pe care le administrez am 95% din top 50 companii de soft mondiale, printre care IBM și Accenture. Mo-mentan ne ocupăm de Project Management la cel mai mare Real Estate Investment Trust asiatic, Integrated Facility Management la WEWORK India, și de aproape toate investițiile Blackstone în India”, spune Tudor.

În TOP 100 Români de Pretutindeni, proiect dezvoltat de Repatriot și Newsweek România, Tudor Marchiș ocupă, în anul 2019, locul 1 la categoria Antreprenori de succes care au dezvoltat afaceri peste hotare. Vă invităm să aflați mai multe detalii legate de cariera sa, dar și să îl cunoașteți personal la ROFMEX 2019.

www.rofmex.ro