Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri – Curs ROFMEX 2018

ROFMA organizeaza in data de 10 noiembrie, la Complexul Expozitional Romexpo, cursul Bazele Asset Managementului pentru Facility Manageri cu ocazia ROFMEX 2018.

De ce este important sa participati?
Pe parcursul celor patru sase ore ale evenimentului vor fi abordate urmatoarele teme:
1) Asset vs. Property / Facility Manager
2) Imobiliare si valoare; managementul investitiilor vs. servicii imobiliare
3) Alocarea activelor si rolul unui manager de facilitati
4) Leasing si proiecte de capital pentru FM
5) Evaluare
6) Achizitionarea si cedarea de bunuri imobiliare
7)Rolul FM in ceea ce priveste:
• Duediligence si selectialocatiei
• Cumparare vs. leasing
• Strategii de iesire
• Gestiunea portofoliilor
8) Exercitiu de grup / studiu de caz
9)Intrebari, comentarii si recomandari.

Cursul se adreseaza Facility Managerilor din firmele furnizoare de servicii de Facility Management, Corporate Facility Managerilor, Corporate Real Estate Facility Managerilor, Property Managerilor, altor specialisti in Facility Management, Property Management si Workplace Management.

Coordonatorul dumneavoastra – Bogdan Burlacu
CFM,AreaProperty Manager – Bentall Kennedy (Canada) LP, Vancouver, BC

Bogdan este instructor acreditat IFMA pentru certificarea CFM (CertifiedFacility Manager). El detine de asemenea certificarea de CFM din 2016. Este de profesie inginer, fiind absolvent al Academiei Tehnice Militare din Bucuresti, al programului Operations Management cu specializarea in Facilities Management la British Columbia Institute of Technology in 2014 si al programului de Dezvoltare Urbana si Economie oferit de University of British Columbia. Este licentiat in Property Management si Real Estate Trading in British Columbia.

Bogdan lucreaza ca Area Property Manager pentru Bentall Kennedy, companie recunoscuta la nivel international ca lider de servicii integrate pentru investitori institutionali in real estate. El este responsabil pentru performanta financiara a unui portofoliu de 20 de cladiri comerciale detinute de fonduri de pensii din Canada.

Primul job de facility manager a fost pentru Minsteru Apararii Nationale intre 2005 – 2008. A infiintat in 2014 compania Patibo Property Partners in Vancouver, companie care a dezvoltat o solutie ERP pentru companiile de property&facility management. Software-ul specializat ajuta managerii si organizatiile sa-si eficientizeze procesele interne si ofera proprietarilor de cladiri vizibilitate asupra investitiilor lor. Solutia va fi oferita spre comercializare la inceputul anului 2019.

Bogdan este vicepresedintele IFMA BC, organizatia locala a IFMA Este membru al IFMA BC din 2012 fiind de asemenea responsabil cu programul educational pentru organizatie.

Detalii organizatorice
Cursul se desfasoara in Complexul Expozitional ROMEXPO, Bucuresti, Pavilion C6, in data de 10 noiembrie 2018, intre orele 10.00-16.00.

Tarif de participare
(+ 19% TVA) 120 EURO/PERS
                     96 EURO/PERS (pentru 2 sau mai multi participanti)
                     80 EURO / PERS (pentru membrii ROFMA)

Va asteptam!

Descarcati de aici formularul pentru inscrierea la cursul Bazele Asset Managementului pentru FacilityManageri.