Sunt alaturi de noi inca de la inceput si ne sustin in eforturile noastre de a va oferi un eveniment premium. Le multumim!

Parteneri principali

ISS

ISS

The Power of the Human Touch
 
Grupul ISS a fost fondat in Copenhaga, in anul 1901 si, dezvoltandu-se in timp, a devenit unul din liderii mondiali in domeniul Serviciilor de Facility Management, oferind o gama larga de servicii la nivel global.
BOSCH

BOSCH

Tehnica pentru o viata
 
Lider global în furnizarea de tehnologii si servicii, Bosch ofera Solutii de mobilitate, Tehnologie industriala, Bunuri de larg consum si Tehnologie pentru construcţii si energie. Compania isi foloseşte expertiza in tehnologia de senzori, software si servicii, precum si propriul cloud IoT, pentru a oferi clientilor solutii conectate integrate dintr-o singura sursa. Grupul Bosch este prezent pe piata din Romania de peste 20 de ani.

Partener institutional

CCIR

CCIR

Impreuna pentru afacerea ta
 
Camera de Comert si Industrie a Romaniei se pozitioneaza drept un factor de moderatie intre decidentul politic si mediul privat, fiind pe deplin angajata in conturarea politicilor publice. Infrastructura de afaceri a retelei Camerelor de Comert si Industrie din Romania are un potential deosebit, in special pentru asigurarea cadrului optim de dezbatere a unort teme importante pentru oamenii de afaceri.

Parteneri

AMBER TECHNOLOGIES

AMBER TECHNOLOGIES

Bine de la inceput. De 20 de ani impreuna.
 
Amber are 20 de ani experienta in servicii de consultanta, antreprenoriat, instalare, autorizare si mentenanta/FM pentru sisteme integrate HVAC cu echipamente Daikin, Vaillant, Viessmann, Wilo, Rehau, Fernox pentru spatii rezidentiale, comerciale, industriale si cladiri de birouri.
ARCHIBUS Solution Center-Romania

ARCHIBUS Solution Center-Romania

The #1 Solution for Real Estate, Infrastructure, and FM in the World
 
ARCHIBUS Solution Center-Romania este lider pe piața sistemelor de management integrat al spatiilor de lucru, oferind clientilor sai un instrument eficient cu ajutorul caruia isi pot atinge obiectivele strategice.
Building Support Services

Building Support Services

Evolutie prin inovatie
 
Building Support Services are o reputatie recunoscuta la nivel national in ceea ce priveste calitatea serviciilor integrate de administrare, mentenanta si operare pentru spatii de birouri, logistice, industriale, comerciale si rezidentiale: 3 milioane de mp in peste 200 de cladiri moderne din intreaga tara.
P. Dussmann Serv România

P. Dussmann Serv România

Succesul necesita parteneri de nadejde!
 
Din 1997, Dussmann Service Romania are experienta si know-how in diferite sectoare si creeaza pachete de servicii personalizate pentru fiecare client, in functie de nevoile sale specifice. Cu peste 600 de angajati permanenti, oferim servicii de curatenie, securitate, catering și tehnice in toate regiunile din Romania.
Pyronova - pasiune pentru protectie

Pyronova - pasiune pentru protectie

Specialist in siguranta impotriva incendiilor
 
Livrarea de calitate a solutiilor complexe - in proiectarea, executia, mentenanta, noile tehnologii si consultanta pentru sisteme de protectie impotriva incendiilor, conform celor mai inalte standarde internationale din Europa Centrala si de Est.
Schoenherr Romania

Schoenherr Romania

Opening new avenues in legal advisory
 
Schoenherr si-a inceput activitatea in Romania in 1996 si a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori internationali pe piata de avocatura locala. Echipa numara 60 de avocati si consultanti si asigura servicii juridice integrate, practicile cheie fiind drept corporativ si fuziuni si achizitii, financiar-bancar si piata de capital, proprietati imobiliare, litigii si arbitraje.
TENROM CLEANING SOLUTIONS

TENROM CLEANING SOLUTIONS

Echipamente de curatenie – Aspiratoare industriale
 
Compania Tenrom este importator unic al produselor Tennant, Green Machines, Kaivac Delfin pentru Romania si Ungaria. Reprezentativ pentru Tenrom sunt solutiile de inchirieri masini de curatenie cu full service inclus si activitatea de reconditionare echipamente de curatenie Tennant.
Wilo Romania

Wilo Romania

Pioneering For You
 
Wilo este producator de top de pompe si sisteme de pompare pentru constructii, aplicatii municipale si industrie. La nivel international, brandul Wilo este sinonim cu inalta tehnologie in industria pompelor.
Grundfos

Grundfos

Lider mondial in solutii avansate de pompare
 
Grundfos este o companie care stabileste trendul in ceea ce priveste tenologiile legate de apa. Infiintata in 1945, Grundfos are acum produse care circula cu mandrie apa catre locurile unde ar trebui sa fie, folosind cat mai putina energie atunci cand sunt in functiune.

Sponsori

CORAL

CORAL


Furnizam performanta proprietatilor!
 
Toti avem nevoie de mai multa experienta. Pentru CORAL, 25 de ani de experienta inseamna stabilitate. CORAL va furnizeaza stabilitatea de care aveti realmente nevoie.
FRIGOTEHNICA

FRIGOTEHNICA


Un nume in tehnica frigului. Gandeste la rece!
 
Cu o indelungata experienta in frigul industrial, comercial si de retail Frigotehnica ofera servicii de proiectare, consultanta, montaj si service. Noi intelegem ca fiecare Client este unic si ne concentram pe oferirea de solutii potrivite fiecaruia.
KARCHER

KARCHER


Makes a difference
 
KARCHER este nr. 1 mondial in echipamente si produse pentru curatare, furnizand solutia potrivita pentru orice aplicatie. Suntem specializati in proiectare, producere si distribuire de tehnica de curatare, atat pentru uz casnic, cat si pentru cel profesional si industrial.
Makita Romania

Makita Romania


Peste 100 de ani de inovatie
 
Prezenta de 17 ani pe piata din Romania, Makita Romania se impune prin tehnologii inovatoare si solutii unice. Gama extinsa de scule electrice si masini pentru paduri, parcuri si gradini este completata de portofoliul dedicat curateniei, aliniat celor mai inalte standarde ale facility managementului.
MARKAS

MARKAS


Garantia unui mediu igienic
 
Markas asigura servicii de curatenie profesionala si alte servicii complementare. Numeroase spitale, clinici private, azile pentru varstnici, scoli, universitati, birouri, hale de productie, hoteluri, precum si alte institutii din Italia, Austria si Romania incredinteaza grupului Markas gestionarea acestor servicii, care au devenit din ce in ce mai complexe.
Recolamp

Recolamp


Daca s-a ars, recicleaza-l!
 
Recolamp este o organizatie non-profit care colecteaza si recicleaza gratuit deseuri de echipamente de iluminat de la peste 12.500 de institutii din intreaga tara.
RENANIA

RENANIA


Lider in echipamente de protectie si siguranta
 
Renania ofera companiilor partenere si utilizatorilor finali setul complet de solutii, produse si servicii adecvate pentru a proteja viata la lucru, in spitale, in medii cu risc sporit sau in activitatile domestice, de zi cu zi. Aflata, de peste 5 ani, pe un trend ascendent, Renania isi mentine pozitia de leader nu doar la capitolul vanzari, ci si la acela de formator de piata.
Trane

Trane


Is hard to stop a Trane
 
Lider in furnizarea de sisteme si controale integrate HVAC, servicii avansate de mentenanta si de inchiriere, prezent pe piata romaneasca prin filiala locala Trane Romania. Misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri solutii care sa expuna intregul potential al constructiei lor.
UTI Facility Management

UTI Facility Management


Servicii complete pentru cladiri de orice tip
 
UTI Facility Management are peste doua decenii de experienta in livrarea de servicii profesioniste de inginerie a instalatiilor si de management al cladirilor, avand acoperire nationala, un palmares complex de competente certificate in acest domeniu si instrumente inteligente de management al calitatii serviciilor.
Immochan

Immochan


Spatii comerciale animate
 
Cu aproape 400 de centre comerciale administrate in 12 tari din Europa si Asia, Immochan este astazi una dintre cele mai importante companii comerciale imobiliare din Europa pentru centre comerciale.

Partener servicii apa si cafea

La Fantana

La Fantana


Vine la tine
 
La Fantana este in prezent liderul pe piata romaneasca de servicii integrate de apa si cafea pentru companii. La Fantana a devenit un actor principal si in industria distributiei si serviciilor de cafea prin dezvoltarea propriului brand de cafea, Kafune, disponibil in sistemele de vanzari B2B, B2C si HoReCa.

Transportator oficial

 
VMS a fost infiintata in 2006, iar in cei 12 ani de experienta am realizat cu succes peste 300.000 de transferuri si am strabatut impreuna cu cei aproximativ 400 de clienti corporate (companii multinationale, ambasade, hoteluri si agentii de turism) aproape 10,000,000 de km. Ne bucuram sa le fim furnizor de incredere si ca reusim constant sa le oferim calitatea si siguranta de care au nevoie. VMS a devenit parte a grupului Autonom începând cu anul 2015.

Partener parfumare ambientala

Framinor

Framinor


Depoluare, odorizare si aroma branding
 
Grupul FRAMINOR reprezinta unul dintre expertii europeni in industria de ambientare olfactiva. Prin implementarea standardelor internationale, expertii sai in controlul mirosurilor sunt alaturi de dumneavoastra pentru aplicarea solutiilor performante in combaterea mirosurilor neplacute si ambientarea spatiilor de orice tip.

Cu sprijinul

Academia Titi Aur

Academia Titi Aur


Locul unde visele devin realitate
 
Academia Titi Aur este cel mai complex autodrom din Europa de Est. Situata la doar 15 minute de Bucuresti, Academia Titi Aur va asteapta cu multiple simulatoare indoor si outdoor, experiente auto, programe de team building, cursuri auto de conducere  defensiva, sportiva si pilotaj, moto, off-road si karturi electrice.
Sulyok Imaging

Sulyok Imaging


We bring all of who we are in what we do
 
Sulyok Imaging este un studio profesional care ofera servicii specializate de fotografie comerciala si filmari video, pentru o gama larga de aplicatii din industria publicitara.
Proiectele fotografice dezvoltate pe parcursul ultimilor 10 ani pentru companiile din Romania au  avut ca si obiect urmatoarele tipuri de servicii: portret de studio, fotografie de produs, fotografie de eveniment, corporate, arhitecturi, fotografie industriala, fotografie turistica.
Zocs Promotions

Zocs Promotions


Valorificam puterea Internet Marketing-ului
 
Sprijinim companiile pentru a obtine mai mult trafic pe site-uri, lead-uri și vanzari prin intermediul uneltelor online ce se potrivesc obiectivelor tintite. Folosim Google AdWords, Email Marketing-ul, precum si campanii LinkedIn si Facebook.
EFFORT DESIGN

EFFORT DESIGN


Broker & Integrator de servicii
 
Ca broker si integrator de servicii, pe baza experientei acumulate in cei 20 de ani si a accesului la informatiile reale din piata de servicii, EFFORT DESIGN isi ajuta constant partenerii sa reduca riscurile legate de derularea serviciilor de facility management.
Casa de traduceri

Casa de traduceri


Cel mai bine ne simtim acasa
 
Misiunea noastra este sa facem cumva ca acomodarea cuvintelor mutate dintr-o limba in alta sa fie cat mai placuta si mai fireasca. In ultimii 10 ani, noi toti, locuitorii Casei de Traduceri, ne-am ocupat cu grija si dedicatie ca fiecare cuvant mutat sa se simta la locul lui.

Parteneri media

Arena Constructiilor

Arena Constructiilor


Oportunitati in afaceri
 
Arena Constructiilor este cea mai importanta sursa de informare pentru sectorul constructiilor si imobiliar. Echipa noastra de profesionisti va ofera stiri, articole, monitorizari privind constructiile de locuinte si sociale, spatii comerciale si industriale, infrastructura de transport si de mediu.
ibuild.info

ibuild.info


Baza de date cu proiecte si companii de constructii
 
Prin ibuild.info serviciu informatii proiecte, dezvoltatorii si proiectantii trimit informatii catre potentialii parteneri. Pe aceasta cale pot intra in contact cu firme profesioniste: executanti, producatori, furnizori si prestatori de servicii.
INSTALNEWS.RO

INSTALNEWS.RO


Stiri, noutati, evenimente din domeniul instalatiilor
 
InstalNews.ro este un portal de stiri, actualizat cu cele mai importante stiri si noutati din domeniul instalatiilor HVACR din intreaga lume - sanitare, electrice, termice, climatizare, pompe, tevi, tehnologie, apa. Te asteptam si online, in Comunitatea Instalatorilor din Romania!
proIDEA

proIDEA


Serviciu informatii produse
 
ProIDEA catalog online informatii produse, disponibil accesand urmatorul link www.proidea.ro, ajuta producatorii si distribuitorii sa furnizeze informatii produse si noutati persoanelor de decizie din cadrul proiectelor de constructii.
Transilvania Business

Transilvania Business


Revista economica lunara

MTC Magazine

 
Singura publicatie premium dedicata vietii economice din Ardeal si Banat, care integreaza totodata si investitiile reper din Bucuresti si trendurile nationale si internationale. In ultimii 7 ani si-a crescut adresabilitatea si atractivitatea prin continut regional exclusiv.
MTC Magazin

MTC Magazin


Noi suntem intotdeauna originalul
 
Suntem o redactie unica pe piata, formata din editori si redactori cu o bogata experienta publicistica in sectorul constructiilor, ingineri constructori sau mecanici, specializati in utilaje pentru constructii, precum si graficieni de inalta specializare. Impreuna am construit cea mai puternica divizie de reviste tehnice din Romania.
Constructiv

Constructiv


Revista Industriei de Constructii din Romania
 
Lansata in 2002 si distribuita lunar la peste 3000 de companii din domeniul constructiilor din Romania, revista propune un concept editorial modern, dinamic, de informare si analiza, ce se adreseaza arhitectilor, inginerilor constructori, antreprenorilor din domeniu si furnizorilor de tehnologie, echipamente si materiale de constructii.
RFI Romania

RFI Romania


Vocile lumii

RFI Romania

 
RFI Romania este o voce a analizei critice de calitate si a dezbaterii autentice. Programele in limba romana difuzate in fiecare zi de la ora 7 pana la ora 20 sunt concepute si realizate in comun de doua redactii, una la Bucuresti si alta la Paris. Stirile prezinta actualitatea intr-un mod impartial si serios printr-o abordare atenta si echilibrata.
AGERPRES

AGERPRES


Actualizeaza lumea
 
Fondata in 1889, AGERPRES este Agentia Nationala de Presa a Romaniei. Aceasta are rolul de a oferi informatii echilibrate, cu caracter impartial, si de a fi principala sursa de informare pentru cetatenii si institutiile din tara, dar si cea mai importanta sursa de stiri despre Romania, in exterior.
Jurnalul de afaceri

Jurnalul de afaceri


Totul despre afaceri in Romania
 
Jurnalul de Afaceri este o revistă de afaceri digitala care descrie mediul de afaceri romanesc intr-o maniera profesionista, complexa, obiectiva si detaliata, prezinta evenimente din sectoarele importante ale economiei, prin profile complexe ale oamenilor de afaceri de succes din Romania care au atins performante deosebite.
GOVNET

GOVNET


Portalul mediului de afaceri din Romania

GOVNET

 
GOVNET este o platforma de comunicare independenta, obiectiva si transparenta, prezentand investitorilor nationali, cat si celor internationali, interesati de piata romaneasca, cele mai relevante informatii pentru maximizarea investitiilor din sectorul in care acestia activeaza.
DeBizz Magazine

DeBizz Magazine


Unica publicatie de business germano-romana din Romania
 
DeBizz Magazine este unica publicatie economica germano-romana din Romania. De peste 15 ani, DeBizz Magazine se adreseaza oamenilor de afaceri, diplomatilor si politicienilor din Germania, Austria si Elvetia care activeaza pe teritoriul tarii noastre, precum si executivilor si specialistilor din cadrul companiilor romanesti.
IBC Focus

IBC Focus


Cea mai mare baza de date cu santiere
 
IBC Focus este lider de piata in monitorizarea si studierea proiectelor si santierelor in constructii, de la stadiile incipiente pana la finalizare, oferind variate canale de promovare si consultanta in indentificarea de noi clienti si oportunitati de afaceri in domeniu.
Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro


Portal business

Doingbusiness.ro

 
Doingbusiness.ro este un portal de afaceri ce prezinta studii, article, analize provenind din cele mai de încredere surse, privind cele mai potrivite modalitati de a eficientiza activitatea si de a creste angajamentul profesionistilor din companie, grupate pe domenii de activitate si industrii.
Birouinfo.ro

Birouinfo.ro


The smart way to find an office
 
Birouinfo.ro creeaza branding pentru proprietatile clientilor pentru a determina potentialii chiriasi sa-i contacteze direct pe proprietari prin platforma de administrare prietenoasa ce furnizeaza o gama larga de instrumente de marketing puternice, precum comunicate de presa online, emailing, media placements, social media engagement si prezentari video. Retea: Officerentinfo.com / Creata de: Onlinerealassets.com
Depozitinfo.ro

Depozitinfo.ro


The smart way to find a warehouse
 
Depozitinfo.ro creeaza branding pentru proprietatile clientilor pentru a determina potentialii chiriasi sa-i contacteze direct pe proprietari prin platforma de administrare prietenoasa ce furnizeaza o gama larga de instrumente de marketing puternice, precum comunicate de presa online, emailing, media placements, social media engagement si prezentari video. Retea: Warehouserentinfo.com / Creata de: Onlinerealassets.com
FM Magazin

FM Magazin


Romanian Facilities Management Portal

Doingbusiness.ro

 
FM Magazin este prima platforma de stiri Web independenta, specializata si dedicata in totalitate sectorului de Facilities Management si Servicii Suport de pe piata Romaneasca. Promovam inovatii si trenduri in domeniu FM, strangand laolalta profesionisti si companii, care sa exprime si sa invete de la cei mai buni. Targetul nostru este sa mentinem un continut specializat proaspat capabil sa ofere informatii utile, care pot fi folosite oricand drept analiza comparativa.
THE DIPLOMAT–BUCHAREST

THE DIPLOMAT–BUCHAREST


The magazine for informed internationals
 
Revista de afaceri in limba engleza The Diplomat-Bucharest, prezenta de peste 13 ani pe piata media din Romania, a evoluat, in mod constant, ca partener de incredere al comunitatii de afaceri locale si internationale, fiind dedicata aducerii mediului de afaceri romanesc in atentia investitorilor straini, a organizatiilor guvernamentale si in randul comunitatii diplomatice.