Curs TENROM

Curs TENROM

Initiere in implementarea procedurilor operationale de curatenie profesionala in cladiriROFMA va invita sa participati la Cursul gratuit de initiere in implementarea procedurilor operationale de curatenie profesionala in cladiri, organizat de ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management cu sprijinul Tenrom in cadrul ROFMEX 2017.

Cursul se adreseaza site-managerilor beneficiarilor si prestatorilor, supervizorilor, sefilor de echipa si responsabililor de account. Acestia isi vor clarifica, in urma cursului, urmatoarele aspecte:
•    Alegerea corecta a procedurii de lucru in functie de specificul locatiei, tipurile de suprafete si nivelul de trafic din cladire.
•    Alegerea, dimensionarea corecta si mentenanta echipamentelor de curatenie.
•    Tendinte si inovatii in domeniul echipamentelor de curatenie profesionala.
•    Identificarea zonelor cu nivel ridicat de risc dintr-o cladire.
•    Instruirea personalului operator si monitorizarea activitatii.

Cursul va fi sustinut de Cristian Isaincu, Director de Vanzari Tenrom pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova de Sud. Cristian Isaincu este si Kaivac Brand Manager, consultant in domeniul curateniei profesionale de peste 10 ani si lector ROFMA.

Cursul are loc:
Cand: sambata, 11 noiembrie, intre orele: 10:00-12:00
Unde: Complexul Expozitional ROMEXPO, Pavilionul C6, Sala Nicolae Iorga

BONUS! Primele 10 companii care isi inscriu personalul la Cursul de initiere in implementarea procedurilor operationale de curatenie profesionala in cladiri vor primi cate un cadou surpriza din partea companiei Tenrom.

Acesta va fi inmanat la finalul cursului.

Compania Tenrom este importator unic al produselor Tennant, Green Machines, Kaivac Delfin pentru Romania si Ungaria. Reprezentativ pentru Tenrom sunt solutiile privind inchirierile de masini de curatenie cu full service inclus si activitatea de reconditionare a echipamentelor de curatenie Tenant.

Va asteptam!

------------------

IMPORTANT!
Participarea la Cursul de initiere in implementarea procedurilor operationale de curatenie profesionala in cladiri este GRATUITA, in baza inscrierii prealabile. Pentru inscriere accesati formularul Inscriere evenimente alaturat.

Numarul de locuri la curs este limitat. Inscrierea se va face in limita locurilor disponibile, in ordinea primirii formularelor de inscriere.