Curs KARCHER

Curs KARCHER

Floor Care

Curatarea este o provocare pentru fiecare, indiferent de domeniul de activitate. De aceea, va invi-tam, sub deviza Karcher „makes a difference”, sa va prezentam solutii pentru rezolvarea proble-melor dumneavoastra in curatare.

Cursul Floor Care este organizat de ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management cu spri-jinul Karcher in cadrul ROFMEX 2017.

Cursul cuprinde doua parti – o scurta prezentare teoretica a sortimentului BR/BD si o parte practica, in care participantii testeaza aparatele si detergentii Karcher. La curs, vor fi dezvoltate subiecte precum:
•    Masini de frecat-aspirat cu disc sau rola BR/BD
•    Accesorii compatibile
•    Detergenti

Lector: Dorian Dumitrache, trainer Karcher Romania
Cand: joi, 9 noiembrie, intre orele: 14:00-16:00
Unde: Complexul Expozitional ROMEXPO, Sala Centrului de Presa

Karcher Romania

Compania Karcher este prezenta in Romania din 1992, un birou de reprezentanta al companiei a fost infiintat in 2002, iar in anul 2008 s-au pus bazele companiei Karcher Romania. La momentul actual, compania asigura acoperirea intregului teritoriu al tarii prin reprezentanti de vanzari si ser-vice, avand la momentul actual un numar de 70 angajati.

Karcher Romania dezvolta continuu reteaua proprie de magazine. In momentul actual exista sase magazine tip Karcher Center in orase importante din tara: Bucuresti, Iasi, Bacau, Targu Mures si Cluj Napoca, iar planul este de a deschide minim doua locatii pe an.  

Aparatele si echipamentele profesionale Karcher se comercializeaza printr-o retea de peste 85 de distribuitori.

Aparatele, accesoriile si detergentii pentru casa si gradina se vand prin retelele tip DYI, Cash& Carry, Food si Electro, insumand peste 300 puncte de vanzare. Un alt canal important de vanzare il reprezinta domeniul online, unde sunt parteneri ai celor mai importanti vanzatori din piata, iar in curand – pana la finalul anului 2017 – compania Karcher Romania va deschide propriul magazine online.

Va asteptam!

------------------

IMPORTANT!
Participarea la Cursul Floor Care este GRATUITA, in baza inscrierii prealabile. Pentru inscriere, accesati formularul Inscriere evenimente alaturat.

Numarul de locuri la curs este limitat. Inscrierea se va face in limita locurilor disponibile, in ordinea primirii formularelor de inscriere.